Κανελόνια με σπανάκι

Κανελόνια με σπανάκι

Συνοδέψτε με: Καπνιστό κρέας, σαλάτα και λευκό ψωμί Χρόνος Ψησίματος: Περίπου 30 λεπτά στους 200 ◦C
Rating (0 votes)

My rating

Κανελόνια με σπανάκι

Συνοδέψτε με: Καπνιστό κρέας, σαλάτα και λευκό ψωμί Χρόνος Ψησίματος: Περίπου 30 λεπτά στους 200 ◦C

  • 25 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 200 γρ. μικρά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 500 γραμμάρια αλεσμένο σπανάκι
  • 150 γρ. Arla Το Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί
  • 5 αυγά
  • 25 γρ. φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
  • 3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 250 γρ. κανελόνια
  • 1 λίτρο γάλα

Εκτέλεση

Τσιγαρίστε τα κρεμμύδια με το βούτυρο σε ένα τηγάνι για 1 λεπτό περίπου. Προσθέστε το σπανάκι και τσιγαρίστε μέχρι να στεγνώσει. Προσθέστε 100 γρ τυρί, 3 αυγά, το βασιλικό, το μισό αλάτι και ανακατέψτε. Γεμίστε τα κανελόνια με το μείγμα και τοποθετήστε τα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Χτυπήστε 2 αυγά, γάλα και το υπόλοιπο αλάτι και περιχύστε στα κανελόνια το μείγμα. Ψήστε στη μέση του φούρνου. Μόλις ψηθούν τα κανελόνια τα αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά & μετά απλώστε απο πάνω τους το υπόλοιπο τυρί.