Πανακότα με τυρί Castello

Πανακότα με τυρί Castello

Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά για 6 άτομα
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/---castello/

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα με το γάλα και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας που προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε συχνά, προσθέτοντας και το Castello Ομογενοποιούμε με μπλέντερ χειρός. Μόλις η κρέμα κρυώσει, τη σερβίρουμε σε ατομικά μπολ και τ’ αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
  • Ανακατεύουμε το μέλι με το νερό χλιαρό, προσθέτουμε τα πιπέρια και με αυτό σερβίρουμε την πανακότα.

Υλικά

Κρέμα γάλακτος Arla (36% λιπαρά)
600 γραμμάρια
Γάλα φρέσκο
100 γρ.
Ζάχαρη
60 γρ.
Ζελατίνη (15γρ.)
3 φύλλα
Τυρί Castello Danablu
300 γρ.
Υλικά για τη σως:
Μέλι
300 γραμμάρια
Νερό
50 γρ.
Του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι τριών ειδών (άσπρο/μαύρο/κόκκινο)
1 κουταλάκι