Φιλέτο από στήθος κοτόπουλου

Φιλέτο από στήθος κοτόπουλου

Απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/---1234567891011121314151617/

Εκτέλεση

  • 1. Ζεσταίνετε καλά ένα µεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
  • 2. Χωρίζετε το κάθε φιλέτο σε δύο λεπτά κοµµάτια και το αλατοπιπερώνετε και από τις δύο πλευρές.
  • 3. Τοποθετείτε τα φιλέτα στο καυτό τηγάνι και τα αφήνετε να ψηθούν για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • 4. Βάζετε από µια λεπτή φέτα Arla Αυθεντικό Σκληρό Τυρί από τη ∆ανία σε κάθε φιλέτο και τα µεταφέρετε στο φούρνο να ψηθούν για 5 λεπτά, ώσπου να λιώσει το τυρί.
  • 5. Σε µια µεγάλη κατσαρόλα βάζετε νερό µε αλάτι χοντρό να βράσει.
  • 6. Ρίχνετε τις πένες και τις βράζετε ώσπου να γίνουν al dente.
  • 7. Σουρώνετε τις πένες, τις τοποθετείτε σε βαθιά λεκάνη και τις ραντίζετε µε το ελαιόλαδο.
  • 8. Προσθέτε τον ψιλοκοµµένο µαϊντανό, την ντοµάτα και την τριµµένο Arla Αυθεντικό Σκληρό τυρί από τη ∆ανία.
  • 9. Σερβίρετε τις πένες σε βαθιά πιάτα και τοποθετείτε σε κάθε πιάτο από ένα ψητό φιλέτο µε γραβιέρα, κοµµένο σε κοµµάτια.

Υλικά

Απο στήθος κοτόπουλου
2 φιλέτα
1 πακέτο πένες
4 μεγάλες λεπτές φέτες Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί
Τριμμένο Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί
100 γρ.
4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
4 κουταλιές
1 ντομάτας ψιλοκομμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι