Η παραπάνω συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο Εύκολες Συνταγές για Σαλάτες του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2010 απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Κους κους
|
250 γρ. |
---|---|
Νερό βραστό
|
350 ml |
20 μικρά τοματίνια
|
|
Τρυφερό σπανάκι πλυμένο
|
200 γραμμάρια |
Arla Mozzarella τριμμένη
|
100 γρ. |
Ελαιόλαδο
|
8 κουταλιές |
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
|
|
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|