Ψωμάκια με σπανάκι και Arla Fioccolat Cottage Cheese

Ψωμάκια με σπανάκι και Arla Fioccolat Cottage Cheese

Επίστρωση: χτυπημένο αυγό με πινέλο Χρόνος ψησίματος: περίπου 15 λεπτά στους 225 βαθμούς
Rating (1 votes)

My rating

Ψωμάκια με σπανάκι και Arla Fioccolat Cottage Cheese

Επίστρωση: χτυπημένο αυγό με πινέλο Χρόνος ψησίματος: περίπου 15 λεπτά στους 225 βαθμούς

  • 24 ψωμάκια
  • 4 κούπες γάλα
  • 50 γρ. μαγιά
  • 150 γραμμάρια αποψυγμένα ολόκληρα φύλλα σπανάκι
  • 250 γρ. Arla Fioccolat Cottage Cheese
  • 1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι
  • κούπες ηλιόσπορους
  • 100 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 800 γρ. αλεύρι

Εκτέλεση

Ρίξτε το γάλα σε ένα μπολ και διαλύστε εκεί τη μαγιά. Κόψτε χοντρά το σπανάκι με μαχαίρι και ρίξτε το και αυτό στο μπολ με τα άλλα υλικά. Σκεπάστε το μπολ και τοποθετήστε το σε χλιαρό σημείο για να φουσκώσει για περίπου 1 ½ ώρα . Ανακατέψτε τη ζύμη καλά με μία κουτάλα μέσα στο μπολ. Βάλτε δύο κουτάλια της σούπας σε ζεστό νερό και φτιάξτε 24 ψωμάκια, τοποθετώντας μπάλες από τη μαλακιά ζύμη σε ταψί με χαρτί ψησίματος. Αφήστε τα ψωμάκια να φουσκώσουν, σκεπασμένα για περίπου ½ ώρα. Αλείψτε με αυγό τα ψωμάκια και ψήστε στη δεύτερη θέση από πάνω στο φούρνο.