Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά.
Βράζετε 500 γραμμάρια πέννες για 9-10 λεπτά και όταν είναι al dente τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.
Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε τις 1 κουταλιά βούτυρο Lurpak και σοτάρετε 2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια μαζί με 600 γραμμάρια σπανάκι καθαρισμένο.
Με μία κουτάλα ανακατεύετε καλά μέχρι το σπανάκι να μαραθεί και να χωρέσει όλο μέσα στο τηγάνι.
Όταν το σπανάκι μαραθεί προσθέτετε 4 κουταλιές καβουρδισμένο κουκουνάρι, τις πέννες, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σβήνετε με 100 ml λευκό κρασί.
Ανακατεύετε καλά, προσθέτετε άλλη 1 κουταλιά βούτυρο Lurpak και 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μυρώνι, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και σερβίρετε.