Μπράουνις από τον Στέλιο Παρλιάρο

Μπράουνις από τον Στέλιο Παρλιάρο

Rating (0 votes)

My rating

Μπράουνις από τον Στέλιο Παρλιάρο

  • 4 αυγά
  • 120 γρ. αλεύρι
  • 250 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα
  • 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά “Arla” για το σερβίρισμα
  • 190 γρ. κουβερτούρα
  • 250 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 190 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο Lurpak. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι ν’ ασπρίσουν. Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αυγών, ανακατεύουμε με μια κουτάλα και προσθέτουμε το αλεύρι και τα καρύδια. Στρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα μέσα σ’ ένα τετράγωνο ταψάκι 25Χ25 εκ. και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170ο C για 20 λεπτά ακριβώς. Σερβίρουμε ελαφρώς χλιαρό με λίγη ρευστή κρέμα γάλακτος “Arla”. Χρόνος προετοιμασίας: 10΄ Μερίδες: 9