Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί σαγανάκι

Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί σαγανάκι

Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί (για σαγανάκι) είναι το μόνο τυρί που δεν χρειάζεται αλεύρωμα, με αποτέλεσμα να έχετε ένα πολύ ελαφρύ και πολύ και πολύ γευστικό σαγανάκι.
Rating (0 votes)

My rating

Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί σαγανάκι

Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί (για σαγανάκι) είναι το μόνο τυρί που δεν χρειάζεται αλεύρωμα, με αποτέλεσμα να έχετε ένα πολύ ελαφρύ και πολύ και πολύ γευστικό σαγανάκι.

Συνταγή για 1 άτομο

  • 2 φέτες Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί (για σαγανάκι) των 100γρ.
  • 2 φύλλα φρέσκιας σαλάτας
  • 2 φέτες φρέσκο λεμόνι
  • 2 φέτες φρέσκιας ντομάτας

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Για να φτιάξετε το σαγανάκι, κόβετε το τυρί σε φέτες ενός εκατοστού. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και γυρίζετε το τυρί μία με δύο φορές μέχρι να ροδοκοκκινίσει στην εξωτερική του πλευρά. Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα συνοδεύοντας με φρέσκια σαλάτα, φέτες τομάτας και λεμόνι.

Συμβουλές

Μην ξεχνάτε πως το Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί (για σαγανάκι) είναι το μόνο τυρί που δεν χρειάζεται αλεύρωμα, με αποτέλεσμα να έχετε ένα πολύ ελαφρύ και πολύ και πολύ γευστικό σαγανάκι. Καλό είναι το τυρί που θα χρησιμοποιήσετε να το έχετε μόλις βγάλει από το ψυγείο.