Φαρφάλες σαλάτα με καλαμπόκι και πιπεριά Φλωρίνης

Φαρφάλες σαλάτα με καλαμπόκι και πιπεριά Φλωρίνης

Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Χρόνος βρασίματος: 8-9 λεπτά
Rating (0 votes)

My rating

Φαρφάλες σαλάτα με καλαμπόκι και πιπεριά Φλωρίνης

Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Χρόνος βρασίματος: 8-9 λεπτά

  • 400 γρ. φαρφάλες
  • 120 γρ. Regato Arla τριμμένο
  • 3 μικρές πιπεριές Φλωρίνης
  • 240 γραμμάρια καλαμπόκι
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό το οποίο έχετε αλατίσει βράζετε τις φαρφάλες για 8-9 λεπτά και στην συνέχεια τις σουρώνετε περιχύνοντάς τες με κρύο νερό. 2. Πλένετε τις πιπεριές και τις κόβετε σε πολύ λεπτές ροδέλες όπως και τα δύο μικρά ξερά κρεμμύδια. 3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα ζυμαρικά μαζί το καλαμπόκι και προσθέτετε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τον μαϊντανό καθώς και το ελαιόλαδο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 4. Ανακατεύετε καλά προσθέτοντας και το τριμμένο Regato και σερβίρετε σε μικρά ατομικά μπολ.