Cocio®

Φρέσκο γάλα, κακάο και ζάχαρη. Αυτά τα τρία φυσικά συστατικά είναι η (όχι και τόσο μυστική) συνταγή του Cocio!


Cocio chocolate milk bottleCOCIO®

Όλα ξεκίνησαν το 1951, σε μια μικρή πόλη της Δανίας, όταν ο Anker Pallesen αποφάσισε να φτιάξει το καλύτερο σοκολατούχο γάλα στον κόσμο!

Ξεκίνησε να δοκιμάζει συνταγές στην κουζίνα του σπιτιού του, μαζί με τη γυναίκα του, Ella, ώσπου μια μέρα, ανακάλυψαν τη μαγική συνταγή του Cocio, αναμειγνύοντας 3 φυσικά συστατικά: γάλα, κακάο και ζάχαρη.

Το κακάο του COCIO, έχει πιστοποίηση    UTZ certification logo

Το 1964 υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι διψασμένοι για Cocio, που το εργοστάσιο μεταφέρθηκε, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει για τις ανάγκες μιας αυξημένης παραγωγής.

Με το πέρασμα των χρόνων οι εξαγωγές αυξήθηκαν και το 2001 το Cocio, ήταν έτοιμο να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Έτσι, χτίστηκε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στο Esbjerg της Δανίας, για την καθημερινή παραγωγή 800.000 φιαλών. Το 2008 η Cocio αγοράστηκε απο την Arla Foods.

Προϊόντα 
Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή διανέμεται το προϊόν Cocio Classic 270ml

 


Σημεία Πώλησης  

                                                             

 

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Cocio στο www.cocio.gr 

                                                                 

Cocio® Προϊόντα Cocio®